OmiseGO

Unbank the Banked met Ethereum

OmiseGO is een public Ethereum-based financial technology die gebruikt kan worden in dagelijkse digitale wallets, die in real-time, peer-to-peer waarde omwisselt en betaaldiensten agnostisch over jurisdicties en organisatorische silo’s, en over zowel fiat geld als gedecentraliseerde valuta’s.

Wat is OmiseGO?

OmiseGO is het antwoord op een fundamenteel coördineringsprobleem tussen payment service providers, gateways en financiële instellingen. Door gedecentraliseerde uitwisseling op een publieke blockchain met hoge volumekosten en lage kosten mogelijk te maken, biedt OmiseGO een volgende generatie waarde transfer dienst die over valuta en activa werkt. Via het OmiseGO-netwerk dat verbonden is met het Ethereum mainnet, kan iedereen financiële transacties uitvoeren, zoals betalingen, overschrijvingen, loonheffingen, B2B-handel, financiering van supply chain, loyaliteitsprogramma’s, vermogensbeheer en -handel en andere on-demand-diensten. En dit allen op een volledig gedecentraliseerde en goedkope manier. Bovendien zullen miljoenen gewone gebruikers in de grootste groeiende economieën ter wereld de overgang kunnen maken van het gebruik van fiat-geld naar het gebruik van gedecentraliseerde valuta’s, zoals ETH, BTC en andere. Het OmiseGO-netwerk is intrinsiek agnostisch tussen fiat en gedecentraliseerd geld: wat betreft adoptie en gebruik gaat het systeem zo geconstrueerd dat de beste munten zullen winnen.

 De OmiseGO Blockchain

De OmiseGO Blockchain bestaat uit een gedecentraliseerde uitwisseling, liquiditeitsverlenermechanisme, clearinghouse messaging-netwerk en asset-backed blockchain gateway. Het is een schaalbare en volledig publieke (toestemmingloze) blockchain waarvan de consensus van de concept is verbonden door de activiteiten van de keten zelf. Het netwerk is ontworpen als een zeer prestigieuze systeemverbruikende gekoppelde blockchain-constructie. Terwijl clearing en afwikkeling plaatsvindt via de OmiseGO blockchain, worden de kosten van de bescherming van de transactiewaarde geexternaliseerd naar andere ketens op manieren die de waarde van die ketens rechtstreeks bevorderen.

De OmiseGO White-label Wallet SDK

De OmiseGO White-label Wallet SDK maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan betalingsoplossingen gemakkelijk te implementeren op het robuuste OmiseGO-netwerk. Digitale portemonnee aanbieders hebben de flexibiliteit om betalingsoplossingen voor diverse industrieën en verticale markten te verbeteren, toe te voegen en aan te passen. Alle transacties tussen digitale portemonneeverstrekkers zullen worden uitgevoerd op het OmiseGO-netwerk, en decentrale valuta’s kunnen vrij worden verhandeld naast fiat-geld door alle netwerkgebruikers.

OmiseGO
3.3 (65%) 16 votes