Als het aan de bekende analist CryptoWolf ligt, wordt het komende decennium mooi voor ethereum (ETH). Dit stelt de analist, die meer dan 20 duizend volgers heeft op Twitter, in een onlangs verschenen tweet.

Op 10 januari schreef CryptoWolf in een tweet:

“De investering van dit decennium zal Ethereum zijn”

In een vervolg-tweet vergelijkt hij de grafieken van ether en bitcoin (BTC). Beide koersen maken vergelijkbare bewegingen en in de tweet vergelijkt hij de huidige koersbewegingen van ETH met die van bitcoin in zijn vroege dagen:

De koersen komen zodanig overeen dat hij stelt dat “deze grafiek niet genegeerd” mag worden. Dergelijke vergelijkingen en voorspellingen die daarop worden gebaseerd zijn echter vrij risicovol. In een op 11 januari verschenen tweet onderbouwt CryptoWolf echter zijn positieve verwachtingen.

Volgens hem is ether onlangs uit een dalende falling wedge gebroken. Dit zou kunnen betekenen dat ethereum weer kan gaan stijgen na 7 maanden neerwaarts te hebben gehandeld. De afgelopen dagen heeft ETH al een enorme stijging doorgemaakt.

Zo steeg ethereum sinds 18 december vanaf een low van $116 naar een high van $172. Bij $165 blijkt echter sterke weerstand te zijn waardoor ethereum sinds twee dagen vlak onder dit prijsniveau zijwaarts handelt.

Afgelopen maand waren er al een aantal positieve berichten te lezen omtrent ethereum. Zo gaat Nike de Ethereum-blockchain gebruiken om de echtheid van diverse modellen te kunnen garanderen. Daarnaast voerde het met succes de Istanbul-hard fork.