Ether waarde passeert 300 euro grens

30 aug

De waarde van de ether (ETH) is meer dan 300 euro per munt. Ethereum kan worden gezien als een alternatief van de digitale valuta bitcoin maar is veel meer dan slechts een alternatief. In het netwerk van ethereum bestaan er verschillende soorten cryptocurrencies en een soort brandstof dat het netwerk laat werken, de zogenaamde ‘ethers’.

Koers in de afgelopen 24 uur

Hieronder is de ethereum koers van de afgelopen 24 uur te zien. De ether prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Net zoals bij andere cryptovaluta kan de waarde van ether erg fluctueren (op en neer gaan).

Ethereum kopen

Ethereum kopen kan bij meerdere websites in België en Nederland. Als de potentie van de ethereum technologie doorbreekt zal het mogelijk de nieuwe ruggengraat het internet vormen. Een netwerk dat nog betrouwbaarder en vooral robuuster is dan het huidige wereldwijde web. Om dit nieuwe web te laten werken zal er gebruikt gemaakt worden van de brandstof van dit nieuwe netwerk, namelijk: ethers. Een hardware wallet is een van de veiligste manieren om ethers en andere cryptovaluta te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *