Nieuwe ATH voor valuta en brandstof ether

29 apr

Of het de piek in dagelijkse transacties was, geruchten over een ether based ETF, of het feit dat Ethereum de show stal op de Microsoft demo dag, investeerders waren in ieder geval zeer positief gestemd deze week. Dit resulteerde in een gigantische koerswinst van 32.68% over de laatste zeven dagen én een nieuwe all time high (ATH).

De ether munt staat op moment van schrijven dik boven de 60 euro. Wie in ethers wilt investeren heeft eerst een digitale portemonnee nodig, ook wel wallet genoemd. De veiligste manier om cryptovaluta zoals ether en bitcoin op te slaan is de Ledger Blue wallet. Vervolgens is het kopen van ether gemakkelijk met Bancontact bij verschillende wisselkantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *